WEKO3
アイテム / アルコール飲料添加調理法による肉類の軟化効果 / 36-09 山口 他
36-09 山口 他
ファイル | ライセンス |
---|---|
36-09 山口 他.pdf (510.3 kB) sha256 1ef2a8ff3848c9135c25c74226a1a0dea89e0f9085c6808d3005efbdc4991f71 |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2016-08-25 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | 36-09 山口 他.pdf | |||||
本文URL | https://hokurikugakuin.repo.nii.ac.jp/record/376/files/36-09 山口 他.pdf | |||||
ラベル | 36-09 yamaguchi | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 510.3 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|